Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Uvažuji o nákupu traktůrku Vari a to především k orání.
Prosím o zkušenosti, zda na tuto práci stačí motor GCV160. Soused vlastní Terru s motorem Jikov u něhož je udávaný výkon 3,5kW. Podle toho by měl stačit GCV160 s výkonem 5,5HP (4,1kW), avšak jak už padlo v jiných tématech, maximální udávaný výkon se může dosti podstatně lišit od výkonu který motor poskytuje při provozních otáčkách. Takže ta Honda GCV160 se v běžném provozu může jevit jako slabší než Jikov. Nakonec na stránkách Hondy je u motoru GCV160 uveden výkon 3,3kW při 3600 ot/min.

A ještě tento dotaz, na stránkách Hondy lze najít základní ceny motorů Honda GCV160 a GCV190, které jsou cca 9 a 11t kč. Samozřejmě chápu, že se cena bude lišit podle konkrétního provedení, ale pokud je u obou motorů odpovídající provedení, čekal bych, že rozdíl v ceně se nebude zásadně odlišovat od 2t kč. U Vari je rozdíl v ceně cca 6t kč. Mohlo by to znamenat, že mezi Vari s motorem GCV160 a GCV190 jsou ještě nějaké další rozdíly než jen v použitém motoru?

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika