Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Další věc: Kvalita a spolehlivost jsou dvě rozdílné věci, je závodní auto kvalitní??? Je spolehlivé??? Pokud chcete pilu spolehlivou, nesmíte si kupovat pilu na závodění a naopak s hobby pilou závodit. Jde o to co po výrobku požadujete a na co ho budete používat, nespokojenost se spolehlivostí z velké části pramení ve špatném výběru, způsobu používání a údržbě a až následně je to dáno samotnou kvalitou.
Přetřásání polopravd a hospodských žblechtů tady na foru mě nutí reagovat.  Globalizovat kvalitu značky podle zkušeností Franty, který popíše svoje subjektivní zkušennosti s hobby nářadím z číny zakoupené za bůra v Bauhasu a následné nadávání jakej je to ta Husqvarna krám, to je objektivita??? Samozřejmě, že nejlacinější v číně montované výrobky jsou krámy, co si člověk zaplatí to dostane.
Další věc: Váš výrok (uděláte spoustu lidí nešťastných) není fanatismus??? Snad záleží co si dotyčný koupí za stroj. Dnešní doba je už taková, že výrobcům nejde o to, aby něco vydrželo na furt. Pračky, TV, auta atd. to vše je dnes vyráběno na pár let, snaha ošulit je cítit na veškerém zboží a výrobcích, od potravin až po zahradní techniku. Hlavně, aby to vydrželo záruku, stálo to co nejméně a výrobce co nejvíce vydělal, tak to prostě v dnešní době kunzumní společnosti chodí, kvalitní věc se díky větší ceně neprodá a kupují se čínské krámy za pár korun. Nesouhlasím s tím, že by někdo kdo si koupí dražší a kvalitní pilu od jakéhokoliv značkového výrobce Husqvarnu nevyjímaje měl být nešťastnej, já ji mám a že bych byl nešťastnej to ani zdaleka, jen je potřeba si umět vybrat a připlatit za kvalitu a nekupovat čínské stroje ze dna cenové nabídky typu 236. Živě si představuji jak se po závodě ptali mistra ČR René Fazekáše jaké má pocity a určitě dostali odpověď: "Já su z té Husqvarny tak nešťastnej" :-). Další věc, Husqvarna vymýšlela posledních pár let velkou část produkce od píky, oblečení, přilby, kanystry, ridery, roboty, pily, akunářadí atd. nevzala starou pilu, nenacpala tam 2mix a s velkou slávou nevydala, to samé předělávka rozbrusky u jiného výrobce, ne vyběhla s úplně novým sortimentem, novou elektronikou a koncepcí, tak samosebou porodní bolesti jsou tím větší, čím větší děcko leze ven. Takže Husqvarna nešla spolehlivostí dolů, všichni a všechno jde spolehlivostí dolů. Tvrdit, že se platí u Husqvarny jen za značku, může jedině člověk mírně řečeno neinformovaný. Závěrem se vrátím k původnímu dotazu, jestli je Husqvarna kvalitní? Jak jsem zde popisoval, kvalita je u mne poměr výkon/váha, zajištěný servis a dostupnost náhradních dílů, ovladatelnost a celkové provozní vlastnosti, takže tak.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika