Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím všechny zahradníky,

v zimě jsme si pořídili stavení s 2000m2 zahradou, 2x jsem to sekal sekačkou Solo s pojezdem, dá se to přežít, pohyb mi nevadí, ale nechci trávit 1/3 výkendu pouze sekáním, chci dělat i jiné věci na zahradě, takže vím, že bude v garáží stát co nejdříve traktůrek.  1/3 zahrady je strmější stráň (netroufám si odhadovat sklon), zbytek cca rovina. Stroj bych rád v zimě využil i na úklid sněhu (bydlíme v podhůří Jizerských hor).

Dále mám otce i tchána v důchodvém věku a oba mají cca 2500m zahradu, tchán seká částečně přímo na sjezdovce (75let a stále kosou!), takže předpokládám, že to bude co nevidět čekat na mě.

Nějaký čas už se výběru traktůrkům věnuji, něco jsem si osobně omrknul a na základě toho co jsem viděl a pár zkušeností majitelů, jsem nalomen pro Seco Starjet.

Otázka je, jestli má smysl připlácet těch nekřestanských cca 50tis za pohon 4x4.  Máte s tím někdo zkušenost? Někdo tvrdí, že i ten zadní náhon vyjede téměř vše. Pokud bych netoužil po verzi 4x4 (169tis) tak bych šel asi do varianty P2 (98tis), která má uzávěrku.

Díky za postřehy.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika