Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zmínil bych část vašeho postu a sice větu: "Já jsem s tímto AKU vysavačem/foukačem maximálně spokojený, udělá přesně to, co od něj požaduji."  

Naprosto souhlasím, proto jsem kopíroval linky na videa, youtube je dnes plné všemožných modelů a můžu tak zkouknout a zhodnotit jednotlivé foukače, najdu tam jak Greenworks, tak Hecht co jsem doporučoval a stovky dalších modelů a ukázky v praxi. Jde o to, zvolit správný model pro mé potřeby, vědět co chci, co potřebuji a jaký výrobek mi pro moji potřebu dobře poslouží. Na podobném principu jako foukač funguje např. vodní čerpadlo, kde pokud saje vodu ze studny, je maximální možný výkon 8,5m, kdežto ponorné které žene vodu před sebou má výtlak mnohonásobně vyšší a u foukače je to podobné, jen díky hustotě tak rozdíly u vzduchu budou ještě markantnější, zkrátka podobné strojky co se týče vysávání nejsou výkonově uzpůsobeny na nějaké výkonové sání natož mokrého listí a to nemluvím o plastové vrtulce, která narozdíl o kovové turbíny rovněž není určená na sekání listí a větviček. Proto když měl pán dotaz na vysávání mokrého listí, snažil jsem se mu nasvětlit situaci, aby nebyl po nákupu konsternován výsledkem a funkčností.  Vysávání je u těchto strojů jen taková marketingová berlička, prioritně je to uzpůsobené k foukání a stačí si jen vybrat výkon podle povahy práce.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika