Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mám T4K-10C (1968). S p.Kohoutkem nesouhlasím. TK se dá pořídit levně, je úsporné, jednoduché, náhradní díly a servis bez problému i do budoucna. Většina věcí se dá opravit doma. Řízení se dá předělat na hydrauliku, motor dát 4-takt, vývoďák upravit zadní nápravu, rychlou trojku. Záleží na co to kdo potřebuje -já například nemám žádné aktivní nářadí. Na zahradu je kloubák nejlepší -otočí se na dlani.

Při koupi dávat pozor na těsnost (většinou levý přední portál, kam protéká olej z převodovky -tzn.vymačkané bronzové futro a následně gufera..), podívat se jestli předchozí majitel mazal kloubový hřídel a trubku od kloubu dozadu (někdo nemaže a jenom dolévá olej do motoru), jestli má majitel nějakou dokumentaci, návody a pod a jak je ochytaná -jestli to vůbec studoval a řídil se tím, čistota oleje na měrce oleje v předním víku motoru -jestli ten olej nejen doléval (ztrátové mazání) ale občas taky vyměnil a staral se o zpětnou olejovou větev, komprese motoru, stav oleje ve vzduchovém filtru, stav baterie, světel, pneumatik, provedené úpravy a pod. 

Napřed si ovšem stáhnout návody (doporučuji přečíst, udělat si předstvu, přečíst si tam nějaké diskuze (je tam čtení na léta a řeší se tam naprosto všechno) a potom hodně napoví i pohovor s majitelem jaký má on přehled a jak se asi staral.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika