Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ciste pro zajimavost, povazujete Castrol 2T za spatny? Nejsem fanousek znacky, do auta bych si jejich olej nedal, ale mezi 2T oleji ho povazuju za kvalitu. Co se mych zkusenosti tyka, do pily i do krovinaku (oboje levne, silne motory) leju bud prave tehnle, nebo Mogul Alfa (klidne nad nim ohrnujte nos, ale je to dobry olej). Oboje v pomeru 1:35 (u pily je to presne doporuceni, krovinak ma 1:40).

Jinak co se toho Lidl krovinaku tyka, musim jeste pochvali jednu cast, ktera me mile prekvapila. Dnes v tezkem terenu jsem nekolikrat narazil tim plastovnym stitem do zeme, do kmenu, parkrat se o to nechte oprel neudrzenou rovnovahouv v prudkem svahu, a kupodivu to neprasklo. Je to hodne pruzny plast, zrejem to oproti lonske verzi vylepsili spolu s pridanim aut. sytice. Jakkoliv mam porad jeste nejiste pocity ohledne zivotnosti tohoto stroje (dosud u niceho z Lidlu jsem po prozkoumani po vybaleni nepojal takove obavy o kvalitu, jako zde), tak na Lidlu se mi v ramci te levne tridy libi, ze kazdorocne opakovane vyrobky se konstatne snazi vylepsovat a odstanovat slaba mista. Nezbyva, nez doufat, ze ta letosni verze jejich krovinaku uz je zase o kus dal. Zda se, ze by tomu tak mohlo byt :) Pokud casem ukaze opak, tak pujdu bud do Al-ka nebo Stigy, oboje kolem 5K. Vic uz povazuju za nesmysl - min. vikend jsem tu mel pujceny dvojkovy Stihl, a vyhozene penize.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika