Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

I já jsem si koupil na pohled krásnou sekačku Nordix. Za dvě léta jsem s ní sekal třikrát. Poprvé se to povedlo, podruhé už ne. Převoz do prodejny 25km. NA opravu má servis měsíc, pak musí vrátit peníze. Oprava trvala přesně 29 dní. Vyměnili svíčku. Zase jízda pro sekačku 2x 25km. Jen jsem ji doma nastratoval ozývaly se hrozné zvuky a pojezd nefungoval. Znovu tedy do prodejny. Znovu 29 dní. Oprava nebyla uznána, protože byl spadlý řemen.

Nicméně byli tak laskaví a řemen nasadili. Posekal jsem podruhé. Potřetí se nepovedlo sekačku nastartovat. Opět jízda do prodejny. Oprava 29 dní. Neuznána. Doma jsem nastartoval, motor chytl a já posekal potřetí. Počtvrté zase nechytla. Jízda do opravny a na parkovišti ji chudák prodavač startoval asi půl hodiny. Nic. Nekonečný příběh pokračuje. Zase byla odeslána do servisu, kdesi u Opavy. Oprava nebyla uznána, prý je vše v pořádku. Prodavač mi ji předával, ale bohužel se mu nepodařilo sekačku nastartovat. Znovu ji poslali zpět do Opavy. Po 29 dnech přišla. Oprava neuznána. Sekačka byla vždy ze sevisu zaprášená, špinavá s fleky od oleje. Neuvěřitelá historka skončila vrácením peněz. Nestěžuji si na OBI, ale na neskutečně arogantní jednání servisu, který jistě ví, jaký se prodává šmejd. NORDIX NIKDY VÍC!

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika