Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Váš komentář obsahuje nejasnosi ve výkladu jako byste uvedenou hlavu nikdy neviděl a nejsem si proto jist zda vůbec uvedený křovinořez vlastníte.
Pak ale nechápu přesně smysl vašich úvah.
Strunová hlava dodávaná k Marunace se rozdělává zmačknutím dvou plastových záklopek a po té část hlavy odskočí jako čert ze škatulky. V této chvíli už to probíhá jako u žacího nože. Při montáži to tam zase zacvaknem a je to. Výhody těchto hlav jsem popsal výše.
Když pominu možné zničení stroje upravovanou hlavou a ztrátu záruky, tak upravování hlav je z bezpečnostních důvodů nemožné a po praktické stránce nesmysl. Když čas věnovaný úpravě hlavy věnujete fušce, koupíte si za to hlavy dvě (starý klasický systém se šroubem).
To je stejné, jako byste chtěl kovový žací kotouč předělat na šroub a montovat ho pouze zaaretováním převodu. Nechte si to patentovat.
Mísící poměr není popsán rozdílně. Pokud stroj doma opravdu máte, tak víte že v návodu v češtině je psán poměr míchání směsi 1:25 a nic víc. Nakonec si ho můžete přečíst i na netu v češtině.
Jakékoliv nedodržení českého návodu v češtině znamená ztráta záruky!
Dávat si tam můžete samozřejmě co chcete, ale pak tady nepište že vám skončil jako ten starý oleomac a někdo vám nechce uznat záruku.
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika