Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Spousta lidí si myslí že pokud tam budou velké vyhazovací lopatky tak je to spasí a bude to házet do koše perfektně. Není tomu tak a spousta výrobců např Husqvarna má tyto nože děrované. Proč asi?

Mám Hq, a opravdu má děrovaný nůž, lépe řečeno lopatky.Na lopatky jsem namontoval plechové uši,aby zvětšily kruhový obvod opotřebovaného nože,plochu která vhání mulč do koše.Pomohlo to.Myslím si, že ty děrované lopatky jsou vzduchovému režimu v pracovním prostoru spíše na obtíž.Děrované lopatky mají spíše jinou náplň práce,...a to primárně napomáhat mulčování travní masy, drcení.Mohly by otvory být většího průměru, protože se hned na počátku košení ucpou, a zbytek sekacího procesu ucpané zůstanou.

Vysokou trávu sekačkou nekosím,mám členitý terén, pro výšku střihu sekačky používám dírku "3",takže nízký střih nepoužívám, pod sekačkou je dostatečný prostor kudy proudí vzduch.S ucpáváním kanálu kudy proudí tráva do koše problémy jsou, ale je to asi letitý konstrukční problém většiny Hq.Až tak mě to nepálí,většinou mulčuju v týdením intervalu.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika