Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Neznám historii toho stroje ale je tam opravdu motor se štítkem BD1s 72-L Já to zdědil po otci jako nefunkční krám z kůlny a bylo mi to líto zlikvidovat.Podařilo se mi to po pár hodinách hledání jiskry rozběhnout a na půl plynu jsem za tím chvíli běhal po louce. Bohužel při novém startu už to zase jiskru nemělo. Vyndaná svíčka házela ale po utažení se nic nedělo, vyšrouboval jsem ji a jiskra nikde. Vyměnil jsem postupně kondík, svíču, fajfku, kabel vn cívku a furt to stejně blblo. Nakonec se to podařilo nahodit a hned na to se rotor zapalování rozprsknul na kusy.

co se motoru týče připouštím možnost, že motor původní, táta to vyšmelil od nějakého nádražáka. Na dráze se ty motory používají na utahovačkách šroubů, takže je možné že původní majitel mohl nahradit nefunkční motor sekačky za nějaký z vyřazené utahovačky.  Při brouzdání po inzetrátech jsem ale několikrát narazil na to, že inzerenti uvádějí taky motor 72 takže je spíš pravděpodobnější že se ve firmě na sekačku montovalo to, co zrovna zásobovač dokázal sehnat.

To že píšete že si se stejnou sekačkou poradí i ta slabší verze motoru mi dává naději že bych to s tím BS motorem mohl zkusit.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika