Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dovolim si take prispet praktickou zkusenosti s ne-profi traktorem, kdy jsem mel tytez pozadavky, jako uzivatel (ba dokonce jeste vyssi - sekani 50-80 cm vysokych ostrovu plevele 50-100 m2 kazdy, v kopcovite zahrade, s nerovnym povrchem).

Zadny zahradni traktor si takovouto praci nebude radostne uzivat, ale pri trose trpelivost a dobrem rizeni a prizpusobeni rychlosti to lze. Plevel, ktery sekam, je duznaty, drzi vodu, lepi (sladky lupen, koprivy, lopuchy, a z hlediska travnich traktoru nejhorsi - hermanek).

Lze s tim pokosit i metrovy husty plevel, ale a) po etapech b) zapomente na sber. Tuto masu zelene uz to tunelem neprohodi, a to u zadneho vyrobce, snad leda u tech s bocnim odhozem. Masa zelene se bude se mlatit dole v bubnu a noze ji rozmelcuji na drt a kasi. Ta se bude lepit na steny bubnu a az se ji tam prilepi moc, bude nutne vypnout - zapnout zacku. Dostrediva a odstrediva sila zastaveni / roztoceni nozu sracku odhodi mimo bubem a seka se dal. Je nutne hlidat miru olepenosti vnitrku zacky tou kasi, jeji narust se projevi vibracemi hlukem. Posekano pul hektaru tohoto a bez problemu. Spotreba je pri tomto zatezovani vyssi, bezne 1.7 / motohodina, s timto pouzittim tak 2.2-2.3. Nunto hlidat hladinu oleje a prizpusobovat rychlost sekanemu porostu.

Testovano na Wolf Gartenu 92.160 H.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika