Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tak jsem dnes zkoušel obojí a dopadl jsem jak sedláci u Chlumce.Rotavátor mi skákal po drnech a měl tendenci neustále ujíždět, takže jsem po pár minutách měl ruce jak orangutan.

Nazul jsem ocelová kola, nasadil závaží a pluh a : díky nerovnostem jsem někde byl 20cm pod zemí a jinde jsem se země ani nedotkl. Navíc tu brázdu to dělá značně nepravidelnou, spíš bych řekl, že jsem odkrajoval pásy trávy cca 20-30cm široké.

Jeden problém vidím v nemožnosti nastavit záběr nože, je to svařený celek a mohu nastavit pouze úhel k zemi. Hlavní problém samozřejme ale vidím v sobě, protože jsem to nikdy nedělal a nic o tom nevím.

Ještě jeden poznatek: jak jde mašina do tahu tak má tendenci zatáčet, MS19 má řešeny převody řetězama, nemůže být problém i tam?

Hold to vidím tak, že si objednám radlici s bagrem, přiznám si že jsem lempl a stroj zase prodám. Za každou radu nebo tip jak na to budu rád.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika