Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahoj, koupil jsem si taky tento krovinak v Eve a musim rici ze zatim naprosta spokojenost. Na mazani pouzivam zelenou vazelinu od Castrol, mazu samotnou hridel tim ze ji vyndam, pote mazu dole u hlavy prevody tim sroubkem a nahore u motoru je dalsi mazaci sroubek, kapnu trosku oleje do plynoveho bovdenu.  Snazim se udrzovat krovinak cistej (po praci jej ocistim), benzin v nadrzce nenechavam a vyjizdim ho.

Jsem s nim spokojen, motor ma dost silny takze si poradi se silnou a hustou travou, jen mi vadi ze kdyz sekam strunou vyssi travu (70-80cm) tak se mi neustale namotava na strunovou hlavu.

Jinak vcera jsem zkusil sekani s trojzubcem a parada, motor to tak netrapi a krasne to seka vysokou travu a koprivy :-)

Servis mi prijde v pohode, hned jak jsem to dovezl v krabici tak jsem volal na Nonstop servis a na druhe strane byl ochotnej chlapik co mi vse vysvetlil a poradil kde co mazat atd... Takze sevisu bych se nebal.

DOTAZ: stava se ti taky ze kdyz uz mas malo benzinu (prazdna nadrz), tak ze se ti zvednou otacky volnobehu? Me to dela pokazde kdyz uz nemam benzin, zvednou se tak ze zacne sama zabirat i spojka a toci se struna, tak po minute to samo zdechne.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika