Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Dobrý. doplním jenom jednoduchý závěr k základnímu dotazu v úvodu a to ten, že s Vari se do kopce s naloženým vozíkem nerozjedeš a zůstaneš tam stát jak pešek. Slabě dimenzovaná odstředivá spojka má své meze, začne prokluzovat a nezabere. Toto je schopný potvrdit každý kdo má Vari a je schopen si přiznat, že i Vari má své limity a slabiny. Tak si to tady zas nemalujte všechno na růžovo. Nakonec se to tady někde na těchto stránkách taky už řešilo.Jinak toho dobrého je u Vari v íc a majitelé jsou s ním většinou spokojení.

Co se týká tady těch spálených a přetrhaných řemenů tak to je přesně jedna paní povídala a nikdo nic neviděl a nakonec ani pan JS vlastně nic neviděl, ale četl. Nakonec i Vari používá na dalších svých výrobcích řemenovou spojku a taky žádný problém.

S tím přehazováním toho příslušenství je to jak píše pan Habr, žádný problém a je to rychlé a úplně zbytečně tady vymýšlíte z neznalosti věci katastrofické scénáře. Je to tak, jak jsem již psal, že každý stroj má své plus a mínus a každý ať si podle svých potřeb vybere co potřebuje, alespoň já to tak dělám a nechci se u toho nechat svazovat nějakou značkou- pro stě si napříč mezi různými výrobky vyberu pro mě to nejlepší.      MB.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika