Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Čerstvý jarní je nejlepší, ale kulajdu můžu celoročně. Nařezaný kopr nacpu do malé skleničky a zaleju horkým nálevem na okurky, dál nesteriluju. Nekazí se, přes zimu bezpečně vydrží a chuť je uspokojivá. Lepší než se patlat s výsevem napodzim nebo v zimě. Do mrazáku to nedávám, má to pak divnej čuch. Do okurek (post výše) dávám jen malinko, pamětliv slov vachmajstra Flanderky "ta baba tam dala kopru ..."

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika