Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mišpuli japonskou jsem si přivezla z Chorvatska, jako malou rostlinku. První tři roky jsem ji měla v květináči a na zimu jsem ji schovala do studené garáže. Potom už byla dost veliká a do garáže se nevešla. Nevěděla jsem co s ní, tak jsem ji zasadila na zahradu. První dvě zimy jsem ji balila do netkané textilie a dvě zimy přežila v pohodě. Před loňskou zimou už zakrytá nebyla, pro svou velikost. Zimu bez zakrytí přežila o trochu hůře, dost listů zhnědlo a opadalo, přes léto se ale celkem spravila. Letošní zima byla z pohledu mišpule stejná, jako ta předešlá. Zato letošní kroupy dali mé mišpuli zabrat, listy jsou pobité a potrhané, jak cáry.

Koncem ríjna se na mišpuli objevily poprvé (po 7 letech) květy, dnes už jsu rozvité mají nažloutlou barvu a kvetou asi na pěti místech.  Myslím že květy (možná plody) naši zimu nevydrží, škoda.           Ale jako stále zelený keř, roste na naší zahradě už 7let  (4 zimy).

Zdravím Zdenca.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika