Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Pokud jste nechal na vyřazeném konvektomatu gumové těsnění - jak se domnívám z fotky- určitě Vám to na chuti masa nepřidá, takový materiál nemá v udírně co dělat.Podle mého názoru je však hlavní činitel hořkosti nevhodné dřevo (kůra na něm, jeho velká vlhkost, houby, či jiní škůdci na něm, špatný druh) a jeho nesprávné spalování - velké výkyvy teplot, vychladnutí udírny a po té rychlé znovuroztopení apod.Ale těch důvodů může být samozřejmě víc.Hodně štěstí při odstranění problému a super uzení i uzený!!! Libor
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika