Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Na Boskoopské červené mi nesedí dvě věci:

1. Uvedená náchylnost k otlakům a hnití.

2. "jsou teď kyselejší"... myslím, že boskopáky jsou nyní naprosto kyselé, tvrdé a v podstatě nepoživatelné (což se během zimy změní a zgumovatí).

Lepší tip však nemám, dokonce pravé spodní jablko na fotce bych tak klidně i označil.

Josef.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 18 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika