Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V reakcích se sešlo několik dobrých tipů, snad by bylo ještě dobře pokud by zakladatel vlákna alespoň přibližně rozlohu zahrady. 

Vzkledem k tomu že sám mám zahradu jen několik kilometrů pod Brnem souhlasím s názory že zimní odrůdy jabloní jsou v podmínkách jižní Moravy odrůdami podzimním a pro jejich uskladnění vždy záleží na podmínkách sklepa.

Souhlasím s vysloveným názorem a sám tak činím Broskve sadit na podzim. Ujmutí v tomto období mám 100% a mnohem lepší vitalitu růstu stromku v prvním roce. Pěkné broskve i sortiment mívá zahradnictví Brabec v Modřicích a skutečně je na podzim lepší sortiment i kvalita stromků.

Třešňu bych na pozemku menším jak 1200m vůbec nesadil. Zabere polovinu zahrady a obvykle se sklidí ze stomu koš ovoce a stačí to celé rodině.

Z odrůd meruněk v podmínkách Brna si můžete dovolit kteroukoli. chutově nejsou ranné odrůdy srovnatelné s pozdějšími. Sám jsem propagátorem Maďarské a Velkopavlovické i když ostatní nijak nezatracuji. U většiny odrůd se dozrávání ovoce na starších stromech rozloží na období delší jak 14 dní. V případě že by mělo jít v budoucnu neco do sudu stačí zvolit odrůdy které dozrávají + - stejně, i tak si sám musím podle zrání meruňěk plánovat i dovolenou a 14 dní po poslední meruňce budete mít zralou RH.

V uvedené lokalitě bych minimálně zapřemýšlel nad pergolou se stolním vínem.     Ať se daří      j.c.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika