Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

S tím nelze než souhlasit.
   Co se týče chuti Strýmek, už se tu o nich vedla sáhodlouhá diskuze. Jisté je, že s Rubínem, Goldenem či Topazem se objektivně srovnat nedá. Ale je taky pravda, že než v dubnu žmoulat moučné či scvrklé plody za zenitem zralosti, tak si víc pochutnám na svěží rozkrájené Strýmce. A vůbec nemusí být z teplého kraje. I když Strýmka není žádná dezertní lahůdka, tak brakovitá chuť je dána hlavně tím, že ovoce roste na stoletých stromech, které se nikdy nehnojily a 50 let neřezaly.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika