Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Plodnost nyní nepotřebujeme.První co potřebujeme, je několikaletým výchovným řezem zapěstovat,posléze posílit kosterní větve, zapěstovat korunku.Až kmínek zesílí, zmocní, pak očekávejme nějakou kontrolní úrodu.Urychlení fáze, kdy stromek začne plodit, bez toho, aby zesílil, často vede ke zlomení, vyvrácení terminálu, vyčerpání stromku, a namrznutí.

Ani nevíme, na jaké podnoži je odrůda.Pokud je na semenáči, v kombinaci s později plodnou odrůdou, je stejně zbytečné čekat na úrodu, která může přijít za 5-8 let.

Vybral jsem slabší výhon, jako základ budoucího terminálu, který jsem zastřihl.Korunku zapěstovat výše.Níže založená korunka, nebo nízko vyvázané větve vřetena se hodí spíše do stěny, nebo pro slaběji rostoucí podnož pro pěstovaní v bezplevelné míse.Klasický čtvrtkmen, polokmen nám dovolí pod stromkem v budoucnu manipulovat npř.se sekačkou.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika