Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"A vy jste někdy konzumoval houby syrové? tedy vyjma některých žampionů?"

Konzumoval, nikoli zcela syrové, ale taková syrovinka, jen lehce posolená a letmo opečená na rozehřátém plátu kamen je docela chuťovka. Ale jinak samozřejmě běžně houby syrové nekonzumuji, což dá rozum.

Ptal jsem se proto, že mne překvapilo spojení "zapařené houby" - "přemrzlé houby" v úvodním dotazu, což evokuje výskyt nějakého společného zdravotního problému, či rizika, u hub pravděpodobně toxického. Také mne překvapily ty vaše varné časy, jakoby se jejich nedodržením člověk zase vystavoval onomu neznámému riziku. Navíc jste napsal - že "přemrzlé houby jsou nepoužitelné". Nevěděl jsem proč, tak proto jsem se optal. Příště bych doporučil nemíchat jablka s hruškami a pokud se má vařit jen z důvodu dosažení lepší stravitelnosti, která se způsobem rozmrazení nijak přímo nesouvisí, ani nehrozí otrava, jako u zapařených hub, nepletl bych to sem a nebo bych to alespoň příslušně okomentoval, aby nemohlo dojít k matení čtenářů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika