Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Ahoj Martine,

děkuji za reakci. No bohužel zlomenina to není, s tou bych si poradit uměla (tedy podle typu zlomeniny pochopitelně).

Bohužel je jisté, že noha je ochrnutá, prokrvuje se jak má, ale žádná motorika. Uspání mám zatím "v záloze", protože ho nechci trápit.

Jenže v tom mám právě ten problém, kdyby na tom byl jakkoliv jinak špatně, jdu okamžitě, ale takhle zatím ještě váhám. Pochybuji, že je šance na vyléčení, takže touhle cestou se ani neubírám. Nicméně... to byste ho musel vidět, má zájem o vše, hopká si na jedné noze a kromě tohoto problému, mu prostě nic není. Což je samozřejmě relativní, protože udržet rovnováhu je pro něj teď mnohem náročnější, navíc co bude s tou zdravou nohou za chvíli takového zatěžování. Vlastně si odpovídám samaindecision.

Hledala jsem jak se takové postižení řeší u lidí... jasné, je to kohout..., nicméně došla jsem k závěru, že je to jen otázka možností a prostředků. U lidí se to řeší takovým aparátkem - chodící ortézou. která zpevní nohu dostatečně a přitom nebrání v přirozeném ohybu. Tak vymýšlím jak vyrobit takovou miniaturní napodobeninu, ale zatím selhávám, protože se nejsem schopna hnout z místa s odlitkem pařátku. Technologie odlitků mi doposud uniká... tedy to jak a z čeho to prakticky udělat, aby se mi nezkroutila "forma" a nepopraskal odlitek a bylo to dostupné z běžných věcí doma.

Nj, vymýšlím asi blbosti, jenže když můžou pejskové chodít s vozíčkem nebo aparátkem místo nohou, proč by nemohl chodit s aparátkem kohout.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika