Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já ho mám jen málo. Po uzrání uříznu větev i s plody=ještě dříve než bobule úplně změknou, po změknutí už by se těžko obíraly. obrané operu na sítě, nechám okapat a sypu do skleniček od přesnídávek.,prosypávám pískovým cukrem.Uzavřu bez sterilizace a dám do chladničky asi do teploty+4stupně.za 10-14 dní už konzumujeme po lžících, je to výborné a bez ničení vitamínů teplem.Moc dlouho to nevadrží, jakmile rodina přijde na to, že je tam něco tak dobrého, je to hned pryč, ani se to nestačí zkazit. Taky je nesklízím moc brzy, to by byly moc kyselé. Až se sem dostanou ruské sladkoplodé, které se dají jíst hned z keře, bude to fajn.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika