Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Mišpule obsahuje tak vysoké % pektinů, že stačí pasírovat přemrzlé plody (neníli přírodní mráz, pomůže mrazák) a pak zpracovat na marmeládu "za studena".

Dřínky se pasírují blbě, je lepší je vypeckovat zasyrova a pak dát předvařit pro pasírování na odloučení slupek. Vynikající chuť nezmizí, pokud je nastavíte až 1/2 jablečného pyré. Jde jen o rozhodnutí, jestli potřebujete mít vitamínovou bombu (koncentrát) nebo džemík pro každodenní použití.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 16.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika