Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Cituji ze stránek p. Kozáka:

Vzhledově jsou úplně stejné, rovněž je můžete stejně použít v kuchyni. Sadba však musí na rozdíl od konzumního česneku splňovat určité parametry týkající se hlavně zdravotního stavu. Já osobně vždy varuji před sázením konzumního česneku neznámého původu, protože si můžete na pozemek zanést bílou sklerociovou hnilobu nebo háďátko zhoubné. Když sníte tisíc háďátek, tak si toho ani nevšimnete, když si přitáhnete do zahrady jediné, můžete se navždy rozloučit s pěstováním nejen česneku a všech cibulových rostlin, ale i některých dalších plodin, např. jahod.
Při nákupu Vám na požádání musí prodejce předložit potvrzení o kvalitě standardní sadby (nebo jiný adekvátní dokument při prodeji importované sadby) a visačku. Z obojího musí být zřejmé, že se jedná o sadbu. Pokud nakupujete u seriózních obchodníků, pak máte velkou jistotu, že to tak je. Neseriózní obchodník si objedná pytel sadby a na získané doklady pak prodává třeba metráky. Sadbu určitě nekoupíte u silnice a většinou ani na výstavách. U naší sadby máte navíc jistotu, že v ní není bílá sklerociová hniloba (toto deklarujeme nad rámec zákona o oběhu osiva a sadby)

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 17 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika