Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

podle mých zkušeností je to způsobeno teplotou, ať už nízkou, nebo vysokou. stalo se mi to letos s krásně narostlou bazalkou, a to ve chvíli, kdy v relativně teplém večeru byla zalita na listy, a ne jen do půdy. stejně bazalka reaguje, když si ji dáte na horké jídlo - na špagety atd. proto by se neměla dávat při vaření, ale až úplně nakonec. i do nejslavnějšího pokrmu z bazalky - do pesta genovese - se bazalka zpracovává za syrova, a do těstovin se pouze dodá, už se to nevaří

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 13 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika