Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

V únoru jsem si objednala u Starkla červenomasou broskev. K objednávce jsem připojila dotazy. Chtěla jsem znát podnož a tvar stromku (potřebuji špičák na vřeteno). Na dotaz mi odpověděli, že to neví a budou vědět až začátkem března, ať se pak zeptám:(. Přišlo mi to "vtipné", že si neumí ohlídat ani odpověď na dotaz v souvislosti s objednávkou. A začátkem března (včera) zvonil pošťák již rovnou s balíkem od Starkla. Po rozbalení jsem se zděsila. Je to zapěstovaný stromek s "korunkou" cca 70 cm vysoko, podnož udaná není a navíc koruce se nedá říkat korunka - tvoří ji 2 silné větve do strany, které mezi sebou mají úhel cca 20 stupňů a zbytek jsou drobonké nekvalitní větvičky. Terminál je slabočký. Ty dvě silné větve berou všechny živiny na úkor ostatních. Je to takové "koště". Nikdy z toho pořádný stromek nebude. Volala jsem včera do Starkla a ptala se, co je to za podnož a zda mají lepší stromky, že ho chci vyměnit. Nikdo nic nevěděl, natož typ podnože a stromky broskvoní prý mají pouze vřetena:(.

Se Starklem mám posledních několik let pouze špatné zkušenosti - od známých. Já tam raději nic již dlouho nekupovala. Nyní jsem ale potřebovala tuto broskev, tak jsem to riskla. "Za blbost se platí".

Z.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika