Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tady zezhora (obr. č. 2) je jasně vidět, že každá z větví má svou 1/4 životního prostoru a tedy střih na 3 větve by byl nerovnovážný.

Větvičku s obrostem 2 řádu střihněte na nejbližší nižší očko. Protože jde dovnitř, jakmile doroste cca 15-20 cm tak kolem loňské větvičky ovinete elektrikářský izolovaný drát s volným koncem ve směru kam potřebujete ohnout větvičku z nejvyššího očka a pomocí toho drátu ten výhov nasměrujete. Když by bylo očko v optimálním směru "ven", tak by se jen nemuselo nic tvarovat "za zelena". Z toho obrostu by možná rostla větývka ve správném směru, ale byla by slabá a kosterní větev by jste měla ještě navíc křivou.

Na obrázku č. 3 je vidět, že jste mohla být ještě radikálnější = počítají se i očka, která zůstala spát. Na nejslabší větvi je třetí rašící očko cca devátým. Broskev a vrba mají to společné, že čím radikálněji se seříznou, tím lépe vypadá výsledek napřesrok.

S.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 12.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika