Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Protože dosud nikdo neodpověděl, budu se snažit já.Další se mohou přidat.

Igi...178.109 nepišeš ve svém uživ.nastavení oblast -lokalitu (nadm.výšku-viz vlákno: Všem registrovaným uživatelům), kde pěstuješ na své zahrádce.

Nenapsala jsi jaká je to odrůda brambor a jestli velmi ranné či pozdní nebo jaké. Z vlastní zkušenosti vím, že některé odrůdy brambor ani nekvetou, některé mají po květech i plody, které já utrhávám.Důležitá je veget.doba a kdy jsi tyto,,erteple" sadila. Na foto zatím řádky nejsou,,zapojené".

Může to být i plíseň bramborová-počasí v mé lokalitě tomu odpovídá.Může to být i konec veget. doby Tvé odrůdy. Ale to, co vidím na foto, tak bych se moc nevzrušoval, porost vypadá celkem dobře. Záleží co je pod natí!  Tak to zkus.  U dozrátých hlíz brambor se slupka neodlupuje, tehdy jsou vhodné na uskladnění.  Pokud se slupka odlupuje, tak na přímý konzum, ostatní nechat dozrát.

Víc chytrostí si přečteš, kdyš si zadáš na těchto stránkách do kolonky vyhledávání.:  brambory nebo pěstování brambor a budeš mít co študovat při deštivém počasí, kdy nejdeš na zahradu.

Zahrádkářům zdar! Zdraví Pepa alias pepa.kot

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 10.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika