Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Lidi só různé! I já musel odstranit černou stavbu - dřevěnou udírnu, i na OÚ jsem byl předvolán, obálku s modrým pruhem dostal. Půl osady podepisovalo "žalobci" petici za odstranění mé udírničky protože prý měli "strach" že osada lehne popelem. Když jsem ale vzal kameru, procházel osadu a natáčel ty jejich postavené čoudící komíny a chatrče, tak jim huby visely až na zem, prý co to točím? A já na to že až půjdu na OÚ tak jim to tam promítnu,  pojedeme podle jmen na petici a budeme kontrolovat zda na to máte povolení a revize od kominíka wink. Samozřejmě že bych se na ně mohl vyprdnout, ale sranda musí být. Černou stavbu jsem sundal s podstavce na zem, místo ní na něj postavil barel na vodu s květináčema a bylo vymalováno.

PS - jen jsem nechápal proč se pak předseda ZO naší kolonie přede mnou zamykal když byl takový krásný vlahý podvečer, nikde nikdo, trochu šero, jen my sami dva .....

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 20.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika