stříhání thují

host - 62.154 (?)
28.12.2008 20:40

Pomerne casty dotaz, je tu snad tisickrat, lide strihaji na jare + cervenec.

Mam ale jinou otazku, z Thuja Occ. Brabant mam zasazeny zivy plot u pojezdove brany, chci z Thuji udelat barieru proti snehu (a to ze vsech stran, tzn. brana bude vjizdet do takove kapsy na jedne strane z thuji, na druhe je plot.

Jak moc uzky plot z thuji lze udelat, aby to bylo jeste hezke a huste? Mezeru tam mam sice velkou, ale rad bych zacal strihat co nejdrive, aby to nezarostlo az do toho pojezdu.

Nebo je variantou to nechat zarust a pak strihnout az do dreva, aby to neobrazilo? Neublizim tim tem Thujim? Ze bude nevzhledna "zevnitr" mi nevadi.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

host - 102.3 (?), 27.2.2006 20:37, zobrazeno: 16816x

Kdo poradí? Kdy je vhodné stříhat. Je vhodné již toto dobou? Jde mi o živý plout.

Děkuji Skype ageso2

host - 62.154 (?), 28.12.2008 20:40

Pomerne casty dotaz, je tu snad tisickrat, lide strihaji na jare + cervenec.

Mam ale jinou otazku, z Thuja Occ. Brabant mam zasazeny zivy plot u pojezdove brany, chci z Thuji udelat barieru proti snehu (a to ze vsech stran, tzn. brana bude vjizdet do takove kapsy na jedne strane z thuji, na druhe je plot.

Jak moc uzky plot z thuji lze udelat, aby to bylo jeste hezke a huste? Mezeru tam mam sice velkou, ale rad bych zacal strihat co nejdrive, aby to nezarostlo az do toho pojezdu.

Nebo je variantou to nechat zarust a pak strihnout az do dreva, aby to neobrazilo? Neublizim tim tem Thujim? Ze bude nevzhledna "zevnitr" mi nevadi.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Kúdel alebo teflónová páska?13.10.2025
Kotel Sam Bio 910.10.2025
Jotul F 602 ECO nebo Plamen Trenk? máte někdo zkušenost?2.10.2025
Robotická sekačka na chalupu1.10.2025
Nestabilní pH v bazénu1.10.2025
Vzdálenost zahradního domku od plotu - zkušenosti23.9.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz