Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dobry den, mam podobny dotaz, jako zakladatelka tohoto vlakna. Rada bych vysadila zivy plot mezi nasi zahradku a pomerne frekventovanou cestu a nevim si moc rady, co vybrat. Mezi cestou a plotem (dratenym) je jenom uzky chodnik. Zahrada je v tom miste posazena cca o 30-50cm pod urovni silnice a pod mistem, kde by kere byly vysazeny, vede castecne plynove potrubi, tak aby nejak neprorustaly koreny (i kdyz plyn je asi dost hluboko?).
Dulezite je, aby plot narostl rychle a aby byl dost husty kvuli alespon castecnemu odstineni hluku z dopravy. Idealni vyska 2-2,5m. Libil by se mi zlaty dest, ale nevim, jak rychle roste. Potom se nabizi turkestansky brest, u ktereho jsem vycetla, ze roste super-rychle, ale musi se pak casto strihat pro udrzeni vysky (?). Taky se nabizi nechat drateny plot porust treba prisavnikem, ale plot je dost chatrny, tak aby nam nespadl:) Moc prosim o zkusenosti, co by se nejlip hodilo. Diky moc!
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 15.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika