Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím.

Podědili jsme tůje u plotu po předchozích majitelích a už se těším, až je jednou zlikviduju. Zatím plní funkci větrolamu na severní straně. Jsou o něco víc než 0,5m od plotu, tráva za nimi skoro neroste, berou jí vodu i světlo. Udržely se tam pár let pcháče a podobné odolné plevele, likvidovali jsme je ručně nůžkami v kleče z naší strany. Nějaké kosení z druhé strany sekačkou nehrozilo. Stříháme je každoročně kus nad plot, už i z druhé strany, protože prorůstají plotem. Je z toho hodně zelené hmoty. Sousedům jednou ročně stříhání z jejich strany plotu zatím nevadí, je to holá parcela. Pochybuju ale, že nám to dovolí, až tam bude stát dům a bude kolem toho z jejich strany nějaká výsadba. Zabere to půl dne a pak pořádně vysbírat ten odpad...

Pokud chcete prostor u plotu udržovat sekačkou, nechte si tam při výsadbě pěknou mezeru. Zase si tím o dost metrů zmenšíte užitnou plochu pozemku a vypadá to no nic moc  (pár novostaveb to tu tak má, zas je fakt, že psi běhají kolem plotu tou mezerou a za tůjemi je pak okrasná část neponičená). Osobně bych tůje nepoužila, vysadila si radši hezký pestrý živý plot s podsadbou a "neprůhlednou" hustší zástěnu si udělala jenom kolem nějakého posezení nebo okna do ložnice.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika