Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Četl jsem studie o výsledcích, ale znáte to, není nad osobní zkušenost, byl jsem přímo i v té firmě co to vyrábí, líbí se mi univerzálnost použití, při výsevech, do půdy, do kompostů, obilniny i zeleniny, celery, luskoviny i brambory lepší kořenový systém, mě by zajímaly hlavně rajčata, dýně, okurky, na ty jsem nenašel žádný výzkum. Každopádně mám v kompostu min. 3 další ingredience, které sami o sobě mají velký vliv na rozvoj kořenového systému o kterých není pochyb a navzájem se nevylučují.

Bokashi opravdu fermentuje bez přístupu vzduchu a o to především v souvislosti s biouhlem jde, musí to být ale správný proces správnými mikroorganismy, které se dají namnožit sice zadarmo, ale to už musíte umět nebo si připlatit za patentovanou směs efektivních mikroorganismů (moje prvotina). 

R.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 16 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika