Dobrý den. Díky za tip, ale je problém je někde koupit. Nevíte ještě o nějakých podobných prosím? Koupil jsem florabest, které mají napsáno od 0,34Atm, ale neotevřou se mi i když mám nádrž na kopci. Díky moc. J
Také hledám zavlažovací hodiny, které fungují při beztlakém přívodu vody, tedy při samospádu. Z vlastní zkušenosti všechny GARDENA hodiny v této soustavě nefungují. Už jste prosím na něco přišel? Děkuji za odpověď.
Roky používám Gardena T 1030 card, nevím zda se daji ještě sehnat.Převýšení 1m ok.Ještě 2016 je měli v o.bi.Jsou na 4tužkové a vydrží tam celou sezonu.Skuste hledat a hledat na internetu.Máte pravdu nic jiného nefungovalo.
Dobrý den. Díky za tip, ale je problém je někde koupit. Nevíte ještě o nějakých podobných prosím? Koupil jsem florabest, které mají napsáno od 0,34Atm, ale neotevřou se mi i když mám nádrž na kopci. Díky moc. J
Vyřešeno - na ebay jsem koupil za cca 900,- Kč zavlažovací hodiny DARLAC DW253 Electronic Water Timer, které mají uvnitř "klasický kulový uzávěr s motorkem.