Napíšu vám jak to mám já. Mám studnu a v ni ponorné cerpadlo Gude. To zapnu a naplním s nim velmi rychle 3 sudy. Tam se voda jak píšete ohřeje. Čerpadlem zase ponorným(Kalovym) teď nové Hecht 750 w před tím jsem měl několik let alko 350 w, ale to bylo slabé. Prehazuju až sudy vycerpam. Hadici mám coulovou a další pak 3/4 asi 40 m v půlce je tedy spojka 1" na 3/4". Vyhodil bych ji a dal trubku, kvůli odporu, ale cerpadlo to utáhne a rad hadice odpojuju při manipulaci po zahradě. Je to mzik a je rozpojená.
Ten spínač (darlink) jsem měl, když jsem u studny sigmu . Ta sála a kdybych ji při provozu zavřel, tak by asi plakala. Ta měla pravě tlak.spinac.To Gude když ucpete, nebo zavrete tak se vypne, ale to nevyužívám. Naplníme sudy a vypnu. No a na to druhé cerpadlo 750 w ho taky nepotřebuji zaleju teplou vodou, když začne hučení v sudě, je sud prázdný a já prehodím do plného. Hadici po zalívani musím dat nahoru, jinak sud vyteče samospadem na zem. Nějaké automatické zalévání mě nikdy nelakalo. Ani v trávníku