Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Chemický rozbor najde jenom (a vždycky) to co hledá. Takže ze seriozní laboratoře nedostanete výsledek že něčeho je nula. Pokud bude hledat například olovo, můžete dostat maximálně výsledek že je pod mezí postřehu použité metody. Pokud byste zvolili dostatečně citlivou metodu rozboru (netvrdím že existuje, bavíme se teoreticky), našli byste ve výsledcích rozboru prakticky celou mendělejevovu tabulku :-). Zadejte si takový rozbor a nedoplatíte se. Jinak pokud si dáte udělat chemický rozbor, vždycky musíte uvést co chcete stanovit. Jinak to laboratoř nestanoví ale to nemusí znamenat že to vzorek neobsahuje. No a co vlastně chcete stanovit?? Výluh z barvy na krytině? Pokud máte dost peněz, zadejte to, ale výsledek vám povím i zadarmo - v nejhorším případě to "něco" bude hluboko pod nějakým hygienickým (popř. ekologickým) limitem, v daleko pravděpodobnějším případě to bude pod mezí postřehu analytické metody. No ale dejte nějaké laboratoři vydělat - proč ne? Ještě k těm hygienickým (ekologickým) limitům - už ty samotné jsou stanoveny hluboko, velmi hluboko, pod nějakými koncentracemi které by byly škodlivé. Moderně se tomu říká "princip předběžné opatrnosti".

Posedlost "nezávadností" a "ekologií" a jinými náboženstvími někdy opravdu hraničí se zdravým rozumem.

Ještě je možnost zalévat destilovanou vodou. Ta sice není taky dokonale čistá, ale je to nejčistší DHMO které je dostupné. A pozorujte jak vám vše bude hynout.

Jednoduše - jak se říká - když blbnout, tak odcaď pocaď 

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 19.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika