Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

"Ano, správně. Při správně seřízeném systému běží čerpadlo trvale a dodává tedy konstantní tlak".

Při jakém SPRÁVNÉM seřízení??? Správné standardní seřízení a funkci systému, který má k dispozici pan Plintovič jsem vám již podrobně popsal. Vy si však stále vedete svou, opakujete, že to jde seřídit i jaksi jinak - lépe, aniž byste své tvrzení podepřel racionálním technickým popisem vámi zmiňovaného seřízení soustavy čerpadlo (s asynchronním motorem) - tlaková nádoba. Pokuste se o to, prosím!

Já na rozdíl o vás tvrdím toto: Při špatně seřízeném systému běží čerpadlo trvale a dodává tedy konstantní tlak". Bavíme se o stále systému pana Plintoviče, ano? Tento stav může u dané hydraulické soustavy nastat pouze v případě, kdy je odběr větší (nebo shodný), než objemový čerpací výkon čerpadla a čerpadlo proto není schopno dosáhnout horní rozpínací hodnoty tlaku. Světlost potrubí na to nemá žádný vliv. Má na to ale vliv světlost a počet trysek. Což u našeho zahradního postřikovače jaksi nepřichází v úvahu. To by si musel pan Plintovič na svůj zavlažovaný "plácek" namontovat postřikovačů několik.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 11 a číslo 17.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika