Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Snad špatná sterilace. Kolik přísad záleží na výrobku, chuti. Nevíme, co vlastně vyrábíte. Aby ocet kozervoval, musí mít silnou koncentraci, prakticky nepoživatelnou. Kyselé prostředí jen částečně brání množení mikrobů. Jak jsem psal, zavařujeme půlená rajčata bez přísad a konzervy se nekazí. Zkoušel jsem i sugo a různé kečupy a omáčky. Vše bez problémů.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 20 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika