Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Já osobně dělám takovou univerzální " polpu" na těstoviny a pizzu podle receptu (mnou trochu upraveného) Itala v kuchyni.

Na olivovém oleji orestuji cibuli do zlata, přidám nahrubo nakrájená rajčata, sůl, pepř a bazalku a vařím, až se to trochu zredukuje. Potom to vezmu natvrdo tyčovým mixérem (omáčka hodně zesvětlá, ale tomu předejdu přidáním červené řepy- stačí tak půlka bulvy na 10 litrů) a zase zredukuju. Potom to dám do zavařovaček a sterilizuju. A to je všechno.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 12 a číslo 18.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika