Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Tzv. tyndalizace, působení varu s přestávkami, aby vyklíčily spory, které var nezničí. Pokud máte potřebu takový podezřelý produkt jíst, tak ho musíte po otevření pořádně provařit (20 minut). V konzervárnách zavařují v autoklávu za teploty vyšší než 100°C, to je pak OK. A ty houby...frown.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 19 a číslo 13.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika