Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Některé s displejem neumí 100°, alespoň tak to vyčetla máti z návodu u Silvercrestu (Lidl). Vzhledem k tomu, že nezavařovala maso asi 10 let, jí to může být jedno.

Největší výhoda pro starší hospodyni je pohodlný přístup do hrnce na židli, nebo na zemi. Ze zavařovacího hrnce na sporáku už velmi těžko vyndavala sklenice a na stěhování hrnce s vodou potřebovala výpomoc.

Já mám mechanickou minutku i termostat. Vzhledem k velikosti používáme hrnec i k míchání čalamády, předvaření červené řepy a přípravě dýňového kompotu. To by v klasickém pozinku asi nebylo to pravé. A při teplotě 100°dělám maso dvojí sterilací.

Snad to někomu pomůže při rozhodování.

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 10 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika