Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:
Dobrý den. Mrkev doma nemohu uskladňovat, takže k vaření ji konzervuji. Je úplně jedno, jak ji před zavařením opracováváte. Ale poté je základ, aby byl nálev okyselený, jak už mnozí psali. A převaření se též nemusíte bát. Ocet nebo kys. citronová zeleninu zpevní. Samozřejmě ji nebudete vařit hodinu.Stačí nálev lehce okyselit a budete spokojená. Také mám za sebou hrůzné zkušenosti s páchnoucím hráškem, mrkví, květákem apod. ve skleničkách s vybouleným víčkem. Ať se daří!! MH
Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 14 a číslo 14.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika