Připojit reakci
Text příspěvku, ke kterému připojujete reakci:

Zdravím, s nejlevnějším zahradníkem mám zkušenosi tři. První objednávka vůbec žádná reakce, na email nereagovali, nic nepřišlo. Po čase jsem se dala zlákat znova, měli jinde nesehnatelnou rostlinu, tak co už. Objednávka přišla cca do 14ti dnů, před odesláním přišel mail že odesílají, rosliny krásné, zdravé, velké, pěkně zabalené. Třetí objednávka stejně dobrá.

Tuším že u kytek v květináči z dvaceti jedna nebyla, bez předchozího upozornění, cena samozřejmě snížena. U jahod tuším bylo naopak místo deseti cca patnáct rostlin. Se stromky zkušenost od nich nemám.

Takže shrunuto, jsou to spíš zahradníci než eshop, nemají zákaznické centrum jako třeba starkl, který reaguje hned na všechno, jenže rostliny u starkla stojí za pendrek nebo to balí nějaké vemeno a rostliny přijdou placaté a vysypané. Tady komunikace nic moc, ale mají rostliny silné a zabalené od někoho, kdo přemýšlí. Schovejte si fakturu kvůli označení rostlin číslem. Pokud tedy sháníte něco urgentně a nejste každý den schopna přijmout nečekaný balík, tak objednejte jinde. Pokud si chcete udělat radost a nespěcháte, tak tady určitě vyberete. 

Hlídejte si na první stránce, aktuální informace, první věta.. "K datu 10.1. je atkuální stav takový a takový", to je směrodatné. Na začátku sezony aktualizují den ze dne bez upozornění nabídku a pokud objednáte předtím, budete nemile překvapena že zboží zmizí (možná to je případ mé první neúspěšné objednávky).  

Taky se půjdu podívat čím si udělám radost :-)

Sáša

Text příspěvku:*
Při psaní textu neukončujte jednotlivé řádky, text se v odstavci zalamuje automaticky.
Obrázek:
Vybrat soubor:
Název:
Popis:
Vkládat lze pouze obrázky typu JPEG a PNG. Maximální rozlišení obrázku je 12 megapixelů (4920x3218 obrazových bodů). Maximální možná velikost obrázku je 10 MB.
Kontrolní řetězec:*Sečtěte prosím číslo 15 a číslo 11.
Výsledek vložte do následujícího políčka:
* Bez vyplnění políček zvýrazněných tučným písmem nebude možné formulář odeslat.
zahrada.cz
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika