Zatrávňovacie plastové dlaždice

ARB - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (215) - 177.66 (?)
10.6.2008 22:58

Ďakujem za radu Honza, našiel som priamo u nás v Nitre je firma ktorá má v ponuke Ekoraster, je to ono presne to som myslel, akurát že som netušil že sa to volá ekoraster. Ešte raz ďakujem, nabehnem tam a kúpim ich, trávnik si to zaslúži.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
ARB - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (215) - 177.66 (?), 9.6.2008 18:49, zobrazeno: 9646x

Som majiteľom jemného hustého trávnika. Minulý týždeň som ale kúpil terénne auto s hrubými gumami a nemám inú možnosť parkovania, na dvore iba ak prejdem po trávniku. A drása mi to srdce keď vidím tie koľaje čo narobím na mojom zelenom miláčikovi. Nemám v trávniku žiadne spevnené koľaje na prejazd pretože som nepočítal s tým že budem niekedy mať auto a tiež som ich ani nechcel aby nekazili celkový dojem s celistvej trávnatej plochy. Teraz ale budem musieť niečo vymyslieť, pretože s tými drapákmi ho totálne zničím a to nechcem ani pomyslieť čo nastane v jeseni ak bude dlhodobo pršať a podklad zmäkne, to bude katastrofa.

Prosím poraďte mi ak niekto viete ako na to. Nepáčia sa mi rôzne betónové prefabrikáty, pôsobia v trávniku dosť rušivo. Niekde som ale videl -asi v Receptári hruboplastové čierne perforované dlaždice. Nikde to ale neviem nájsť ani v archíve vysielania, takže neviem ani kdo by to mohol vyrábať a kde to zohnať.

morrison - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (228) - 30.67 (?), 9.6.2008 19:16

Zkuste pohledat na internetu termíny "ekoraster", případně "eco-raster". Určitě najdete, co hledáte.

ARB - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (215) - 177.66 (?), 10.6.2008 22:58

Ďakujem za radu Honza, našiel som priamo u nás v Nitre je firma ktorá má v ponuke Ekoraster, je to ono presne to som myslel, akurát že som netušil že sa to volá ekoraster. Ešte raz ďakujem, nabehnem tam a kúpim ich, trávnik si to zaslúži.

host - 186.87 (?), 23.6.2008 11:07

Mohli by ste mi poradiť, kde v Nitre sa dajú zatrávňovacie plastové dlaždice kúpiť?

Som z Nitry. Ďakujem. jojo

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Bazén Vario V6 - nutnost obsypávky?22.6.2025
Filtrace kohoutkové vody13.6.2025
Filtrace kohoutkové vody12.6.2025
Napojení na novou kanalizaci11.6.2025
Filtrace kohoutkové vody11.6.2025
Napojení na novou kanalizaci10.6.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025