4x do roka, by el.musela mať silu, aká sa ani nevyrába... bola by hodne ťažká, a možno iba na 400V... a tahať za sebou kábel??? podľa mňa pekná blbosť/ poprosil by som bez urážky/ skúšal som kade čo, ale asi benzín, silnú a čo najskôr skosiť a potom oddychovať... tých tém tu bolo už neskutočne veľa... ja osobne pri práci najradšej oddychujem... preto silný stroj,/ja osobne mám skutočne silný stroj, a môžem iba potvrdiť, že všetci okolo mi lezú na nervy, lebo ja som aj zabudol že som kosil, a oni nemajú skosenú ani polovicu/*...Pojazd, mať to raz-dva hotové, a nie brúsiť trávu celý deň, a ešte si nechať prácu aj na druhý deň, keď treba ísť domov... 300 m nie je tak moc, ale požičajte si silný stroj a skúste... mať niečo hotové za 20minút aj s odnesením trávy na kompostovisko, alebo liezť na nervy všetkým okolo celý deň, a ešte polovicu nechať na druhý deň, to je otrava aj pre Vás, aj pre všetkých okolo Vás... sú veci, kde sa neoplatí šetriť, lebo sa to musí spraviť/ a na potvoru je to na viac rokov/...tak ešte raz..silný stroj., pojazd /nech behá sama/ a potom to bude o oddychu a nie o práci