Ortiva

MartinS - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (468) - 41.38 (?)
20.7.2016 12:17

Dobrý den,

zatím jsem se nestkal s tím, že by se po ošetření trávníku ortivou nějak doporučovalo omezit pohyb lidí. Nevím jak máte staré děti, pokud Vaše děti tu trávu nebudou dávat do úst :-), případně se jí dotýkat rukami a poté je dávat do úst, tak se není čeho obávat. U zvířat je to samozřejmě jiné tam spasení atd. hrozí více. Pokud samozřejmě budete po aplikaci několik dní více obezřetní tak to určitě nebude na škodu, ale jak píšete v návodu žádné upozornění stran pohybu lidí není. Martin

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna
host - 81.11 (?), 20.7.2016 11:25, zobrazeno: 2881x

Dobrý den, v trávníku se nám objevila kornatka a bylo nám doporučeno ošetřit trávník přípravkem Ortiva, můžete mi, prosím, poradit, pokud má někdo zkušenost - po ošetření, za jak dlouho můžeme trávník normálně využívat - chodit, děti hrát, v návodu jsme se dočetli jen, že zvířata 10 dní. děkuji Simona

MartinS - Stříbrný Zahrádkář .Stříbrný Zahrádkář. (468) - 41.38 (?), 20.7.2016 12:17

Dobrý den,

zatím jsem se nestkal s tím, že by se po ošetření trávníku ortivou nějak doporučovalo omezit pohyb lidí. Nevím jak máte staré děti, pokud Vaše děti tu trávu nebudou dávat do úst :-), případně se jí dotýkat rukami a poté je dávat do úst, tak se není čeho obávat. U zvířat je to samozřejmě jiné tam spasení atd. hrozí více. Pokud samozřejmě budete po aplikaci několik dní více obezřetní tak to určitě nebude na škodu, ale jak píšete v návodu žádné upozornění stran pohybu lidí není. Martin

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?29.5.2025
Posuvné dveře svépomocí19.5.2025
Posuvné dveře svépomocí18.5.2025
Stihl HS4516.5.2025
Koš na čidlo13.5.2025
Koš na čidlo12.5.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz