Co to je?

host - 97.235 (?)
25.6.2011 0:03

Tohle se stalo mě.Přerostlá tráva.

Udělal jsem následující:

Když jsem věděl, že následující týden nebudou parné dny, posekal jsem to na minimum.Před tím jsem to vzal hráběma, aby jsem odhalil(postavil) ty suché, ale i zelené výhonky.Po seči se objevila holá místa hlavně kolem drnů.Tráva byla místy tvrdá a řidší. Ty výhonky rostou z těch drnů do stran a dusí všechno kolem.Drny jsem ještě zkrátil nůžkama až k zemi.Pak jsem je ještě prořezal.Prakticky skoro likvidace.Vysel jsem holá a řidší místa a přidal jsem po celé ploše vrstvu substrátu.Ale tak aby trávu nepřekryl.Tráva se okamžitě omladila.Od té doby je už lepší a lepší.Seču na výšku 2cm 2xtýdně.Zalévám 2-3 týdně k večeru ale vydatně.Občas používám hrábě.Na jaře a před zimou používám vertikulátor a prořezávač.To ostatní znáte.

Nejdřív to zkuste na menší ploše a uvidíte.

Umístění příspěvku v diskuzi
Připojit reakci

stavba, energie, topení, paliva, voda a odpady, sítě, interiér a dílna

host - 97.235 (?), 25.6.2011 0:03

Tohle se stalo mě.Přerostlá tráva.

Udělal jsem následující:

Když jsem věděl, že následující týden nebudou parné dny, posekal jsem to na minimum.Před tím jsem to vzal hráběma, aby jsem odhalil(postavil) ty suché, ale i zelené výhonky.Po seči se objevila holá místa hlavně kolem drnů.Tráva byla místy tvrdá a řidší. Ty výhonky rostou z těch drnů do stran a dusí všechno kolem.Drny jsem ještě zkrátil nůžkama až k zemi.Pak jsem je ještě prořezal.Prakticky skoro likvidace.Vysel jsem holá a řidší místa a přidal jsem po celé ploše vrstvu substrátu.Ale tak aby trávu nepřekryl.Tráva se okamžitě omladila.Od té doby je už lepší a lepší.Seču na výšku 2cm 2xtýdně.Zalévám 2-3 týdně k večeru ale vydatně.Občas používám hrábě.Na jaře a před zimou používám vertikulátor a prořezávač.To ostatní znáte.

Nejdřív to zkuste na menší ploše a uvidíte.

zahrada.cz
DŮMACHALUPA.cz
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?16.7.2025
Péče o jezírko na chtě15.7.2025
NEREZOVÝ BAZÉN15.7.2025
Levné nářadí - koupit/nekoupit? Jaké a proč?15.7.2025
Péče o jezírko na chtě9.7.2025
Péče o jezírko na chtě8.7.2025
Další příspěvky > 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz