Muzu prispet jak to mam ja (neni idealni:-) - dle informaci z chytrych knizek mam jezirko vyspadovane (obedlnik) na jednu (tu kratsi) stranu a tam mam udelany zlabek do ktereho spustim jednou za cas (2x rocne :-) kalove cerpadlo a po cele delce ten zlabek odsaju - jestli se kal sesouva do tohoto zlabku diky spadu netusim kazdopadne par set litru svinstva kazdopadne odsaju.
S gulou je to urcite snazsi, nemusite nikam spoustet cerpadlo a pohodlne to odsajete bud jednorazove nebo prubezne ze sachty. Gulu sem neudelal protoze jsem skudlil no a taky sem mel trochu strach (neopodstatneny) - z diry ve folii primo u dna jezirka.
S tim kacirkem na dne nevim jak velke jezirko budete mit a jestli ho planujete surovat i treba vysavacem, kazdopadne ten kacirek na dne cisteni zkomplikuje. No jini Vam toho napisou vic.